Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilere Kabus Olan Şehir Eşkiyası Kaçamadı

Ankara’nın çeşitli bölgelerinde 16 ayrı gasp olayına karışan şüpheli, Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’nın çeşitli bölgelerinde 16 ayrı gasp olayına karışan şüpheli, Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından Ankara’nın Yenimahalle, Altındağ, Çankaya, Mamak ve Keçiören bölgelerinde gasp olayları ile ilgili olarak eşkâl çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonucunda, değişik tarih ve saatlerde bıçaklı, genellikle okuldan evine gitmekte olan öğrencilere karşı gasp olayını gerçekleştirdiği tespit edilen, D.E isimli bir şüpheli yakalandı.
7 CEP TELEFONU SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturma derinleştirilerek müştekilere yaptırılan canlı teşhis işlemlerinde müştekilerin şüpheliyi 16 olayın faili olarak teşhis ettikleri kaydedildi. Şüphelinin müştekilerden gasp ederek sattığı 7 cep telefonunun sattıkları kişilerden temin edilerek müştekilere teslim edildiği belirtildi.
8 TELEFONCUYA DA ÇALINTI MAL ALMAKTAN İŞLEM YAPILDI
Şüpheli hakkında düzenlenen 16 tahkikat evrakı ile birlikte mevcutlu olarak Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiği, 14 dosyadan tutuklama istemiyle sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildiği ifade edildi. 20 yaşındaki D.E.’nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve çaldığı telefonları satarak uyuşturucu temin ettiği öğrenildi. Ayrıca 8 telefoncuya da çalıntı mal almaktan işlem yapıldığı, bir telefoncunun ise gözaltında olduğu bilgisi verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.