Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğlunu görmeye gelen eşini öldüren koca tutuklandı

Elazığ’da 3 yaşındaki oğlunu görmek için gelen ayrı yaşadığı eşini öldüren koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Olay, dün saat 13.30 sıralarında merkez Sanayi Mahallesi Levent Sokak’ta bir tuhafiyecide meydana gelmişti. Bir...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 19:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 19:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da 3 yaşındaki oğlunu görmek için gelen ayrı yaşadığı eşini öldüren koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, dün saat 13.30 sıralarında merkez Sanayi Mahallesi Levent Sokak’ta bir tuhafiyecide meydana gelmişti. Bir süredir kocası Serkan (37) ve 3 yaşındaki oğlundan ayrı yaşayan 24 yaşındaki İlknur Y., çocuğunu görmek istemişti. Genç kadın, ayrı yaşadığı eşinden habersiz, kocasının yeğeninden oğlunu evin yakınlarındaki bir iş yerine getirmesini istemişti. Durumdan şüphelenen Serkan Y. ise çocuğuyla çıkan yeğenini takip etmiş, oğluyla görüşen eşini tabanca ile vurarak öldürmüştü.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği’ndeki ifadesi tamamlanan ve cinayeti itiraf eden koca Sekan Y. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkan Serkan Y., Türk Ceza Kanunu’nun 81/2 maddesi gereğinde tasarlayarak eşini öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.