Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğluna otomobille çarparak ölümüne neden oldu iddiası

Kütahya’da bir kişinin, tartıştığı 21 yaşındaki oğluna otomobille çarparak ölümüne neden olduğu ileri sürüldü.Alınan bilgiye göre, boşanma aşamasındaki annesiyle yaşayan Ahmet D., 1 Kasım’da babası Muammer D.’nin (46) evin...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kütahya’da bir kişinin, tartıştığı 21 yaşındaki oğluna otomobille çarparak ölümüne neden olduğu ileri sürüldü.
Alınan bilgiye göre, boşanma aşamasındaki annesiyle yaşayan Ahmet D., 1 Kasım’da babası Muammer D.’nin (46) evin önünde park halinde bulunan otomobili götürdüğünü öğrendi. Ahmet D., bunun üzerine otomobili geri almak için annesi ve kardeşiyle babası Muammer D.’nin yalnız yaşadığı Yunus Emre Mahallesi’ndeki evine gitti. Otomobili oğluna geri vermeyen baba Muammer D.’nin, çıkan tartışmanın ardından bindiği 43 AD 946 plakalı otomobili, yolda yürüyen eşi ve çocuklarının üzerine sürdüğü ve oğlu Ahmet D.’nin ağır yaralanmasına neden olduğu iddia edildi.
Ahmet D., 112 Acil Servis ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı, kaçan baba Muammer D. ise polis tarafından yakalandı.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muammer D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 10 gündür tedavi altında bulunan Ahmet D., hayatını kaybetti. Bunun üzerine hakkında gözaltı kararı verilen baba Muammer D.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.