Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ocakta Unutulan Yemek Paniğe Neden Oldu

Kocaeli’de tek başına yaşayan bir kadının ocakta yemeğini unutarak dışarı çıkması sonucu apartmanda oluşan yoğun duman paniğe neden oldu.Alınan bilgii ve iddialara göre, İzmit ilçesi Şirintepe mahallesi Asuman sokak üzerindeki bir apartmanda...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de tek başına yaşayan bir kadının ocakta yemeğini unutarak dışarı çıkması sonucu apartmanda oluşan yoğun duman paniğe neden oldu.
Alınan bilgii ve iddialara göre, İzmit ilçesi Şirintepe mahallesi Asuman sokak üzerindeki bir apartmanda tek başına yaşayan Fatma Süreyya Öner, akşam yemeği için hazırladığı nohut yemeğini ocakta unutarak dışarı çıktı. Tedavi gördüğü fizik tedavi merkezine giden Öner’in evinden yoğun şekilde dumanların yükseldiğini gören komşuları önce kapıyı çalarak yalnız yaşayan kadına ulaşmaya çalıştı. Kapıyı kimsenin açmaması üzerine panikleyen komşular hemen itfaiyeye haber verdi.
MERDİVENLİ ARAÇLA BALKONDAN GİRDİLER
Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri, merdivenli araç yardımıyla evin balkon camını kırarak içeriye girdi. Ocaktaki yemeğin yanmakta olduğunu gören itfaiye ekipleri hemen müdahale ederken, Fatma Süreyya Öner’in evde olmadığının anlaşılmasıyla apartman sakinleri derin bir nefes aldı. Kendisine haber verilmesi üzerine hemen evine gelen Öner, büyük bir şok yaşadı. Komşuları ve itfaiye erleri tarafından sakinleştirilen Fatma Süreyya Öner, yemeği ocakta unutarak fizik tedavi merkezine gittiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.