Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O mahalle yine karıştı!

Gazi Mahallesi'nde 'dur' ihtarına uymayan iki şüpheli polisle çatışmaya girdi. Çıkan çatışmada kaçan araçtaki sürücü başından vurularak ağır yaralandı. Diğer şüpheli ise araçtan inerek kaçtı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O mahalle yine karıştı!
Olay, saat 12:30 sıralarında, Gazi Mahallesi 1425 Sokak'ta meydana geldi. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Ancak araç sürücüsü polisin 'dur' ihtarına uymadı. Bunun üzerine polisle şüpheliler arasında kovalamaca başladı. Kovalanan aracın içerisindeki şüpheliler, polise ateş açtı. Polis de şüphelilere ateşle karşılık verdi. Aracın sürücüsü polisin açtığı ateş sonucu başından vurularak ağır şekilde yaralandı ve direksiyon hakimiyetini kaybederek bir binanın duvarına çarptı. Aracın içerisinde bulunan diğer kişi ise yaya olarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan şüpheliyi ambulansla hastaneye kaldırdı.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ ÖNLEM ALDI

Olay yeri çevresinde geniş çaplı önlem alan polis, sokak üzerinde ve şüpheli araçta inceleme yaptı. Özel harekat timleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis, kaçan kişinin de kimliğini tespit etti. İki şüphelinin de çok sayıda suç kaydı olduğu belirtildi. Yapılan incelemenin ardından şüphelilerin bindiği araç çekiciyle otoparka kaldırıldı. Görgü tanıkları, polisle şüpheliler arasında kovalamaca yaşandığını ve sokak başında silah sesleri duyduklarını anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.