Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O gazeteciler için karar verildi!

Darbe girişimi soruşturmasında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 21 gazeteciden 20'si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O gazeteciler için karar verildi!
Savcı, gözaltına alınanlar arasında bulunan Bülent Mumay'ı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılması talebiyle mahkemeye sevk etti.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında gazeteci Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 21 gazeteci adliyeye sevk edildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’nden 2 belediye otobüsüyle kelepçesiz olarak çıkarılan şüpheliler, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Adliyenin ana girişi olan C kapısından alınan şüpheliler, soruşturma savcılığı tarafından sorgulandı.

MUMAY SERBEST

Darbe girişimi soruşturmasında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 21 gazeteciden 20'si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Bülent Mumay ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

FOX TV HABER MÜDÜRÜ TESLİM OLDU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığ'nca Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 41 gazeteci arasında yeralan Fox TV Haber Müdürü Ercan Gün, İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek teslim oldu. Cumhuriyet Savcısı ifadesi alınmak üzere Gün'ü ifadesi alınmak üzere polis nezaretinde Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderdi.

FİRARİLERİN EVİNDE 1 DOLAR BULUNDU

Haklarında gözaltı kararı bulunan firari gazeteciler; Metin Yıkar, Bülent Ceyhan ve Abdullah Abdülkadiroğlu'nun evlerinde yapılan aramalarda "C-S-K" serisi 1 dolarlar bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.