Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O cani tutuklandı! 5 yaşındaki baldızını...

Kayınvalidesini ve 5 yaşındaki baldızını öldüren damat, Antalya'da jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen Kadir Gülçelik tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O cani tutuklandı! 5 yaşındaki baldızını...
Antalya'nın Gündoğmuş İlçesi'nde dün akşam kayınvalidesi ve 5 yaşındaki baldızını tüfekle öldüren 30 yaşındaki Kadir Gülçelik, tutuklandı. Gündoğmuş'a bağlı Çiçekoluk Mahallesi'nde oturan amcasının eşi aynı zamanda kayınvalidesi 44 yaşındaki Şükran Gülçelik'in dün akşam yanına giden Kadir Gülçelik, dehşet saçtı.Gülçelik, yanında getirdiği av tüfeğiyle kayınvalidesine, ardından da yere düşen annesine sarılan baldızı 5 yaşındaki Zeynep Kader Gülçelik'e ateş etti.

Anne ve kızı olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer saldızı Ayşe Gülçelik ise kaçarak babasına olayı haber verdi. Çifti cinayetten sonra kaçan şüpheli Kadir Gülçelik, jandarma tarafından yakalandı.Şükran Gülçelik ve Zeynep Kader Gülçelik'in cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Anne ve kızın cenazesi Çiçekoluk Mahallesi'nde toprağa verildi. Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan Kadir Gülçelik ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Damat Gülçelik, Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.