Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nusaybin’de Patlayıcılar İmha Ediliyor

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcılar birer birer imha ediliyor. İlçede, teröristlerin bir binaya tuzakladığı el yapımı patlayıcı kontrollü bir şekilde...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcılar birer birer imha ediliyor. İlçede, teröristlerin bir binaya tuzakladığı el yapımı patlayıcı kontrollü bir şekilde infilak ettirilirken, patlamada bina yerle bir oldu. O anlar kameralara an be an yansıdı.
Terör örgütü PKK mensuplarının kazdığı hendek, kurduğu barikat ve tuzakladığı patlayıcılar yüzünden hayatı felç ettiği Nusaybin’de, 14 Mart’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ile birlikte asker ve polisin katılımıyla başlayan müşterek operasyon devam ediyor. Bugün 12 güvenlik görevlisinin bir binaya girişi sırasında teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle yaralandığı ilçede, tuzaklı patlayıcılar birer birer imha ediliyor. İlçede, bir binaya tuzaklanan el yapımı patlayıcı kontrollü bir şekilde imha edildi. Patlamanın yaşandığı bina yerle bir olurken, o anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.
Öte yandan, ilçede çekilen fotoğraflar yaşanan tahribatı gözler önüne serdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.