Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nusaybin’de Patlama: 1’i Ağır, 4 Yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde operasyon düzenlenen bir binada teröristler tarafından daha önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu göçük altında kalan 4 asker yaralandı. Bir yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.Sokağa...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde operasyon düzenlenen bir binada teröristler tarafından daha önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu göçük altında kalan 4 asker yaralandı. Bir yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Sokağa çıkma yasağının 14 Mart’tan beri devam ettiği Nusaybin’de, operasyonlar aralıksız sürüyor. İlçede, güvenlik güçleri tarafından bugün öğlen saatlerinde şiddetli çatışmaların yaşandığı Fırat Mahallesi’nde bir binaya operasyon düzenlendi. Bu sırada, teröristlerin daha önceden tuzakladıkları el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, göçük altında kalan 4 asker yaralandı. Arkadaşlarının yardımıyla bulundukları yerden çıkarılan askerler, İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
İlçede operasyon sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.