Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nusaybin’de Hendek Kazdı, Bodrum’da Yakalandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde hendek kazıp bombalı tuzak hazırladığı iddia edilen terör örgütü üyesi bir kişi Bodrum’da yakalandı.Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK terör örgütü adına hendek kazdığı ve bombalı tuzak hazırladığı...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nusaybin’de Hendek Kazdı, Bodrum’da Yakalandı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde hendek kazıp bombalı tuzak hazırladığı iddia edilen terör örgütü üyesi bir kişi Bodrum’da yakalandı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK terör örgütü adına hendek kazdığı ve bombalı tuzak hazırladığı iddia edilen Hüseyin A. (20), Bodrum’da bir otele yerleşti. Nusaybin’de teknik takibe alınan Hüseyin A., jandarma ekiplerinin devriye görevi esnasında şüpheli tavırları nedeniyle kimlik sorgusuna alındı. Terör örgüt üyesini olduğu iddiasıyla arandığı tespit edilen şüpheli, gözaltına alındı.
HENDEK KAZIP BODRUM’A KAÇMIŞ
Göltürkbükü Jandarma Karakol Komutanlığı’nda sorgulanan Hüseyin A., hakkında terör örgütü adına hendek kazdığı ve bombalı tuzak hazırladığı iddiasıyla Nusaybin Sulh Ceza Hakimliği tarafından yakalama kararı verildiği tespit edildi. Bodrum Adliyesi’ne sevk edilen Hüseyin A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Öte yandan Hüseyin A’nın Nusaybin’de arandığı için kaçak bir gün Bodrum’a geldiği ve bir otelde çalışmaya başladığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.