Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nevşehir’de Polise Ateşle Karşılık Veren Zanlılar Adliyede

Nevşehir’de önceki gün polisin dur ihtarına uymayarak kaçan ve polise ateş ile karşılık veren zanlılar adliyeye çıkartıldı.Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol kontrolleri sırasında polisin dur ihtarına...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir’de Polise Ateşle Karşılık Veren Zanlılar Adliyede
Nevşehir’de önceki gün polisin dur ihtarına uymayarak kaçan ve polise ateş ile karşılık veren zanlılar adliyeye çıkartıldı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol kontrolleri sırasında polisin dur ihtarına uymayarak polise ateşle karşılık veren uyuşturucu zanlıları Afgan uyruklu A.A.T, B.M.K. ve olay yerinden kaçarak polis ekipleri tarafından sonradan yakalanan H.A, emniyetteki ifadelerinin ardından Adalet Sarayı’na sevk edildi. Olay günü polisten kaçan H.A. isimli zanlının ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Avanos ilçesinde saklandığı evde yakalandığı öğrenildi. Polisle girdiği çatışmada yaralanan Z.B.’nin ise Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan ameliyatının ardından Eskişehir’e sevk edildiği, tedavisinin burada devam ettiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.