Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nevşehir’de iş yerini kundakladılar

Nevşehir’de dün gece bir gelinlik mağazası kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı.Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesinde bulunan bir gelinlik mağazası kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı. Mağazada çıkan yangının...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir’de iş yerini kundakladılar
Nevşehir’de dün gece bir gelinlik mağazası kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı.
Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesinde bulunan bir gelinlik mağazası kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı. Mağazada çıkan yangının apartmana sıçraması apartman sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Bir apartman sakini ise cep telefonu ile iş yerinde çıkan yangını saniye saniye görüntülerken gelinlikçi kullanılamaz hale geldi.
İşletme sahibi Yusuf Kebabçı iş yerinin kundaklanmasından dolayı 1 milyon TL’nin üzerinde zararı olduğunu ifade etti. Kebabçı, "Dün gece saatlerinde bizim güvenlik merkezimizden iş yerimizde yangın çıktığını haber verdiler. Güvenlik merkezi bizi bir süre sonra tekrar aradı ve iş yerinde kundaklama olduğunu belirttiler. Tabi biz hemen onun üzerine iş yerimize geldik. Biz geldiğimizde her şey olmuş bitmiş. Şüphelendiğimiz kişi yok ama zaman zaman tehdit alıyorduk. Tehditler de mağazamızı kapatmamız isteniyordu. Zararımız bayağı var. 1 milyon üzerinde zararımız var. Bayağı büyük bir yatırım yapmıştık." dedi.
Olaydan dolayı çok üzüldüklerini dile getiren Gülsüm Kebabçı da, "Geldiğimde inanamadım. Böyle bir yer açmamız bazılarını rahatsız etti. Çünkü biz hayır işleri de yapıyorduk. Acılar beni güçlendirir. Daha farklı dönüş yapacağız." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.