Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nevşehir Emniyeti Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri telefon dolandırıcılarına göz açtırmıyor.Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa’dan Nevşehir’e gelerek telefonda kendilerini polis, savcı ve hakim olarak...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri telefon dolandırıcılarına göz açtırmıyor.
Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa’dan Nevşehir’e gelerek telefonda kendilerini polis, savcı ve hakim olarak tanıtan Halit Ö. (24) ve Hammadi Ö. (27) isimli zanlılar, Yeni Mahallede ikamet eden Z.E. isimli ev hanımına telefon ile ulaştılar. Z.E. isimli ev hanımı kendisinden para talep eden kişilere 2 bin 500 TL para ve yaklaşık 10 bin lira değerinde ziynet eşyasını verdi. Daha sonra dolandırıldığını anlayan Z.E., durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında şehirlerarası otobüs ile Kayseri’ye gitmekte olan zanlılar Avanos ilçesi çıkışında yakalandı.
Dolandırıcılık zanlıları, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar buradaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Nevşehir’de dolandırılan 66 yaşındaki Z.E. isimli kadının bir yıl önce yine aynı yöntemle dolandırılmak istendiği ve polis ekiplerince engellendiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.