Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nemrut’ta göle giren genç boğuldu

Bitlis’in Güroymak ilçesinde, yüzmek için Nemrut Gölü’ne giren 17 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Güroymak ilçesine bağlı Oduncular köyünde ikamet eden Ferhat Gökmen (17), dün öğleden sonra 3 arkadaşıyla...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlis’in Güroymak ilçesinde, yüzmek için Nemrut Gölü’ne giren 17 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Güroymak ilçesine bağlı Oduncular köyünde ikamet eden Ferhat Gökmen (17), dün öğleden sonra 3 arkadaşıyla birlikte yüzmek için Nemrut Gölü’ne geldi. Serinlemek için arkadaşlarıyla göle giren Gökmen, biraz yüzdükten sonra gözden kayboldu. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çağrılan İl Afet Acil ve Durum Müdürlüğü (AFAD) dalgıç ekibi, gölette kaybolan Gökmen’in cansız bedenine ulaştı.
Olayla ilgili bir açıklamada bulunan Oduncular Köyü Muhtarı Abdullah Baykara, Gökmen’in bir anda gözden kaybolduğunu fark eden arkadaşlarının hemen köylülere haber verdiğini belirterek, "Jandarmaya ve AFAD’a haber verdik. Dün gece ekipler Gökmen’i bulamadı. Bu sabah Gökmen’in cansız cesedini AFAD dalgıç ekibi çıkardı” dedi.
Ferhat Gökmen’in cansız bedeni otopsi için Güroymak Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili araştırmanın başlatıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.