Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Narkotik Köpeği ’Dalga’ Sezonun İlk Uyuşturucusunu Buldu

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte ağırlık verdiği uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında sezonun ilk operasyonunu yaptı. Narkotik köpeği ’Dalga’nın da yer aldığı operasyonda 207 kök hint...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Narkotik Köpeği ’Dalga’ Sezonun İlk Uyuşturucusunu Buldu
Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte ağırlık verdiği uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında sezonun ilk operasyonunu yaptı. Narkotik köpeği ’Dalga’nın da yer aldığı operasyonda 207 kök hint keneviri ile 50 gram kubar esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Bartın İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, yaptıkları istihbarat çalışmaları kapsamında Hasankadı beldesine bağlı Özbaşı köyünde yaşayan 72 yaşındaki Y.H. isimli şahsın, arazisinde Hint keneviri bitkisi yetiştirdiği bilgisine ulaştı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Savcısı’ndan alınan arama izni ile birlikte operasyon başlatan ekipler, ’Dalga’ isimli narkotik köpeği ile birlikte şahsın arazisi ve evinde arama yaptı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Kısım Amirliği İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Hasankadı Belde Karakol Komutanlığı ekipleri ile ortaklaşa düzenlenen operasyonda arazide ekili halde 207 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Narkotik köpeği ’Dalga’ ise evde yapılan aramada 50 gram kubar esrarı ortaya çıkarttı. Aramada ayrıca ruhsatsız bir adet av tüfeği bulundu.
Ele geçirilen Hint kenevirleri imha edilirken, operasyonun ardından firari durumda bulunan arazi sahibi Y.H. jandarma ekiplerine teslim oldu.
Jandarma tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.