Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müşterilerden döverek para alan çeteye operasyon: 13 gözaltı

İzmir’in Konak ilçesindeki bir barda, müşterilerden fazla para alan ve vermek istemeyen kişileri döverek zorla banka ATM’lerinden para çektiren kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Konak ilçesindeki bir barda, müşterilerden fazla para alan ve vermek istemeyen kişileri döverek zorla banka ATM’lerinden para çektiren kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürüğü Gasp Büro Amirliği, Konak ilçesi Alsancak semtindeki bir barda, müşterilerden tehditle ve zorla para koparılmaya çalışıldığı, vermeyen müşterilerin ise ATM’lere götürülerek darp edildiği ihbarını aldı. 6 mağdur müşteriye ulaşan polisler, daha sonrada operasyonun düğmesine bastı. Operasyonda çoğu bar çalışanları olmak üzere 13 kişi gözaltına alındı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden ise S.T. (45), B.A. (41), E.A.(26), B.A. (22), K.B. (33) olmak üzere toplamda 5 kişi, yağma suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer kişilerden bazıları adli kontrol şartıyla, bazıları ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.