Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş’ta terör operasyonunda 12 tutuklama

Muş merkezli olarak iki ilde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 12’si tutuklandı.Muş Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda PKK/KCK...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş merkezli olarak iki ilde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 12’si tutuklandı.
Muş Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda PKK/KCK terör örgütü yapılanmasının alt kolu olan sözde köy/mahallelerde, komün/komisyon kurulması olayı ile ilgili olarak adli merciler tarafından başlatılan soruşturma kapsamında alınan adli arama kararına istinaden Bulanık ilçesi Balotu köyü, Günyurdu köyü, Bulanık ilçe merkezi ve İstanbul’da eş zamanlı olarak arama faaliyeti gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen arama faaliyetinde gözaltına alınan 21 şahıs, 30 Ağustos 2016 tarihinde Bulanık Sulh Ceza Mahkemesi’ne çıkarılmış olup, 21 şüpheliden 12 şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edilmiş, 9 şahıs ise denetimli serbestlik kararı ile serbest bırakılmıştır” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.