Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş’ta 252 öğretmen hakkında işlem yapıldı

MUŞ (İHA) – Muş’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ve terör örgütü PKK soruşturmaları kapsamında 252 öğretmen hakkında işlem yapıldığı belirtildi.Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MUŞ (İHA) – Muş’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ve terör örgütü PKK soruşturmaları kapsamında 252 öğretmen hakkında işlem yapıldığı belirtildi.
Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, il genelinde terör örgütlerine veya milli güvenlik kurumlarınca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğu karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisaklı olan personeller hakkında FETÖ/PDY terör örgütü ile ilişkili 97 öğretmen hakkında işlem yapılırken, 63 öğretmen ise görevden ihraç edildi. Ayrıca 15 öğretmen hakkında görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanırken, 21 öğretmen de göreve iade edildi.
Yine PKK soruşturması kapsamında 155 öğretmen görevden uzaklaştırılırken, 26 öğretmen de görevden ihraç edildi. 129 öğretmen hakkında ise görevden uzaklaştırma tedbiri devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.