Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş’ta 2 polis tutuklandı

Muş Valiliği Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli daha önce gözaltına alınan Emniyet Amiri ve Başkomiserin tutuklandığını açıkladı.Muş Valiliği, daha önce gözaltına alınan ve Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğünde...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 02:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 02:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş Valiliği Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli daha önce gözaltına alınan Emniyet Amiri ve Başkomiserin tutuklandığını açıkladı.
Muş Valiliği, daha önce gözaltına alınan ve Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri ile Başkomiserin tutuklandığını açıkladı.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada: “15/07/2016 günü TSK içerisinde yapılanmış olan illegal örgüt mensuplarınca cebir, şiddet kullanılarak Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya ve bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs eden ve yine cebir şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya ve görevlerini yapmasını kısmen engellemeye yönelik darbe girişiminde bulunulmuş, bu hain girişimin önlenmesine ilişkin verilen emirlere uymadıkları ve aksine emir verdikleri tespit edilen, İlimiz Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli; Emniyet Amiri Beyhan CEYLAN ve Başkomiser Mehmet Türker TUNCER, 16/07/2016 günü gözaltına alınmış ve 17/07/2016 günü Malazgirt Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilmişlerdir. Her iki şahısta çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak, cezaevine gönderilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.