Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş Merkezli Paralel Yapı Operasyonu

Muş merkezli sekiz ilde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FTÖ/PDY) üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.Alınan bilgiye göre, bir süredir FTÖ/PDY soruşturması...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş merkezli sekiz ilde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FTÖ/PDY) üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.
Alınan bilgiye göre, bir süredir FTÖ/PDY soruşturması kapsamında teknik ve fiziki takip yapan Muş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 ilde şafak operasyonu düzenledi. Muş, İstanbul, Ağrı, Ankara, İzmir, Aydın, Balıkesir ve Elazığ’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda aralarında öğretmen ve iş adamlarının yer aldığı 16 kişi gözaltına alınırken, 1 şüphelinin arandığı öğrenildi.
Polis tarafından gözaltına alınan şüpheliler hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.