Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhasebeci Cinayetinin Katil Zanlısı Yakalandı

Antalya’da emekli muhasebeciyi boğazından tek bıçak darbesiyle öldürdüğü iddia edilen bir kişi polis tarafından yakalandı.12 Mart günü saat 03.00 sıralarında Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi’nde üzerinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da emekli muhasebeciyi boğazından tek bıçak darbesiyle öldürdüğü iddia edilen bir kişi polis tarafından yakalandı.
12 Mart günü saat 03.00 sıralarında Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi’nde üzerinde bulunan bir apartmanda oturan 59 yaşındaki emekli muhasebeci Şevket Bülbül, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce boğazından bıçaklanmıştı. Yaralı halde merdivenlerden inerek sokağa çıkan Bülbül, yoldan geçen araçları durdurmaya çalışıp yardım istemiş olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.
Olayın ardından soruşturma başlatan polis, bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmada, cinayeti işleyen kişinin, Şevket Bülbül’ü tanıyan birisi olduğu kanısına varıldı. Araştırmayı bu yönde sürdüren polis, evden cep telefonu, para ve bazı eşyaların çalındığını tespit etti. Polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarından da M.K.F.’yi cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan M.K.F., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.