Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla’da Otomobilin Çarptığı Fransız Bisikletçi Öldü

Muğla-Marmaris karayolunda bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Fransız bisikletçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Marmaris’e 10 kilometre mesafedeki Taşhan mevkiinde meydana geldi. Bisikletiyle...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla-Marmaris karayolunda bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Fransız bisikletçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Marmaris’e 10 kilometre mesafedeki Taşhan mevkiinde meydana geldi. Bisikletiyle Türkiye turuna çıkan Fransız Chrıstıan Jean Auguste Nıaffe (58), Muğla’da dinlendikten sonra Marmaris’e gitmek üzere yola çıktı. İddiaya göre, bisiklet sürücüsü Taşhan mevkiinde rampa tırmanışına geçtiği sırada, 48 SK 338 plakalı otomobil, Niaffe’ye arkadan çarptı. Çarpmanın hızıyla yol kenarına fırlayan bisikletçi ağır yaralandı. Yoldan geçen vatandaşlar yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra 112 ve jandarmaya haber verdi. Durumu kritik olan bisikletçi önce Marmaris Devlet Hastanesi’ne, daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada akşam saatlerinde ameliyata alınan Niaffe, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Fransız bisikletçinin 3 yıldan bu yana Antalya, Denizli ve Muğla güzergahında bisiklet turu yaptığı öğrenildi. Ölüm haberini alan Marmaris Bisiklet Derneği üyeleri, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfalarında kazayı protesto etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.