Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdür Yardımcısı Terör Operasyonunda Gözaltına Alındı

Ağrı’da PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden ikisi tutuklandı. Gözaltına alınanlar arasında bir ilkokulun müdür yardımcısı olduğu da bildirildi.Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı’da PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden ikisi tutuklandı. Gözaltına alınanlar arasında bir ilkokulun müdür yardımcısı olduğu da bildirildi.
Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada, "PKK/KCK terör örgütü adına ilimiz Doğubayazıt ilçemizde milis/işbirlikçi olarak faaliyet yürüttükleri tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince 11 Mayıs 2016 günü sabah saatlerinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirilmiştir. Operasyonlarda aralarında bir ilkokul müdür yardımcısının da bulunduğu 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, çok sayıda örgütsel içerikli doküman ve örgütsel içerikli bez parçaları ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan P.Ö., E.A., V.T. ve H.O. isimli şüpheliler, aynı gün adli mercilere sevk edilmiş olup, V.T. ve H.O. isimli şüpheliler mahkemece ’Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan tutuklanırken, P.Ö. ve E.A. isimli şüpheliler adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.