Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motosikletli şahıs iki kardeşi silahla yaraladı

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Ataşehir’de motosikletli ve silahlı bir şahıs, iki kardeşi ayaklarından silahla vurarak yaraladı.Olay, Ataşehir Baraj yolu üzerinde 37 numaralı binanın önünde gerçekleşti. İddiaya göre, saat 12.00 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – İstanbul Ataşehir’de motosikletli ve silahlı bir şahıs, iki kardeşi ayaklarından silahla vurarak yaraladı.
Olay, Ataşehir Baraj yolu üzerinde 37 numaralı binanın önünde gerçekleşti. İddiaya göre, saat 12.00 sıralarında olay yerine gelen motorlu bir şahıs elindeki silahla ateş etti. Bu sırada orada bulunan Hasan Tellioğlu ve Yavuz Tellioğlu ayaklarından yaralandı. Silahla yaralanan kardeşler ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kardeşlerin tedavisi devam ederken polis ekipleri de olay yerinde incelemede bulundu.
Yaralanan kardeşlerin babası Nizamettin Tellioğlu, "41 senedir burada oturuyorum. Burası müstakil tapulu yerimdir. Kendi müstakil tapulu yerimde çalışırken motosikletle geldi. Biz burada oturuyorduk. Bize ateş etti tutturamadı. Daha sonra çocuklarıma ateş etti. İki oğlum silahla yaralandı. Mermiyi atan kişi yeğenimiz" dedi.
Polis, silahla iki kişiyi yaralayan şahsı arıyor. Olayın arazi meselesi yüzünden yaşanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.