Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motosiklete çarpan ticari taksi takla attı: 2 ölü, 6 yaralı

Hatay’ın Hassa ilçesinde kavşakta çarpışan motosiklet ile ticari taksi taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi öldü, 1’i ağır 6 kişide yaralandı. Olay yerinde tek başına kalan 1 buçuk yaşındaki bebeğe ise vatandaş sahip...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 04:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 04:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay’ın Hassa ilçesinde kavşakta çarpışan motosiklet ile ticari taksi taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi öldü, 1’i ağır 6 kişide yaralandı. Olay yerinde tek başına kalan 1 buçuk yaşındaki bebeğe ise vatandaş sahip çıktı.
Edinilen bilgiye göre; Hatay’ın Hassa ilçesi Aktepe mahallesi çevreyolunda İslahiye’den Kırıkhan’a gitmekte olan Özkan Ümit hakimiyetindeki 27 T 5507 plakalı ticari taksi, kavşağı geçer geçmez önüne çıkan Özkan Ümit hakimiyetindeki 31 U 8231 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ve ticari taksi taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Kazada taksi sürücüsü ve motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralanırken taksinin içerisinde bulunan ve Gaziantep’ten Hatay’a gelen iki aileden İsmail Ilgın(25) ile İbrahim Özer(30) hayatlarını kaybetti. Aracın içerisinde bulunan Yeter Sibel Ilgın ağır olmak üzere Azra Dilan Gök, Dila Gök, Süleyman Gök yaralanırken 1 buçuk yaşındaki Ada Gök isimli bebek ise yara almadan kurtuldu. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken Ada bebek ise Faruk Çevişli isimli bir vatandaş tarafından özel araçla hastaneye götürüldü. Hastanede doktor tarafından kontrol edilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu tespit edildi. Bebek daha sonra kendisini hastaneye götüren Çevişli tarafından tekrar olay yerine getirildi. Yaralıların hastaneye kaldırıldığını gören Çevişli kimseyi bulamayınca olay yerinde kucağında bebekle kaldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.