Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motosiklet Sürücüsü 21 Gündür Komada

Adana’da bir kamyonet sürücüsünün yol kenarında bularak hastaneye getirdiği motosiklet sürücüsü 21 gündür komada hayatta kalma mücadelesi veriyor.Edinilen bilgiye göre olay, 9 Nisan 2016 günü Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da bir kamyonet sürücüsünün yol kenarında bularak hastaneye getirdiği motosiklet sürücüsü 21 gündür komada hayatta kalma mücadelesi veriyor.
Edinilen bilgiye göre olay, 9 Nisan 2016 günü Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Yıldız 01 BKJ 14 plakalı kamyonetiyle Ahmet Cevdet Yağ Bulvarı’ndan Bahçelievler Caddesi’nde Karasu Kavşağı’na geldiği sırada yol kenarında kaza yapan motosiklet ve iki yaralı gördü. Yıldız, durup yaralıları kamyonetine alarak özel bir hastaneye götürdü. Hastanenin haber vermesiyle olay yerine gelen polis, kazada yaralanan kişilerin motosiklet sürücüsü Veli Tekin (31) ile yolcu konumunda bulunan arkadaşı İlyas Bulut olduğunu belirledi. Polis, yaralıları getiren kişiyle olay yerine giderek inceleme yaptı ancak kazanın nasıl olduğu belirlenemedi. Yıldız, kazayı kendisinin yapmadığını, şahısları yaralı olarak bulduğunu söyledi. Buna rağmen polis, Yıldız’ın kamyonetinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede kamyonette kaza belirtisine rastlanmadı. Bu nedenle Yıldız serbest bırakıldı. Bu arada kazada yaralanan Bulut taburcu olurken, Veli Tekin 21 gündür komada hayatta kalma mücadelesi veriyor.
Tekin’in ablası da 21 gündür hastanede kardeşinin kurtulmasını beklediğini hastane bahçesinde otomobilde yatıp kalktıklarını söyleyerek, "Benim kardeşim komada ancak ona çarpanlar hala dışarıda geziyor. Biz ona onu hastaneye götüren kişinin çarptığını düşünüyoruz. Şahıs oğlunu evlendirmek için acele gidiyormuş o nedenle kardeşimin motosikletine çarpmış. Biz bunu biliyoruz ama o çarpmadığını yoldan geçerken görüp hastaneye götürdüğünü söylüyor. O dışarıda geziyor kardeşim komada bu nasıl bir adalet" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Polis ise kazanın nasıl olduğunu araştırıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.