Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motosiklet Kazası Geçiren Genel Müdür Ve Eşi Tedavi Altında

Eskişehir’de önceki gün geçirdikleri trafik kazasında yaralanan Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Abdullah Kocapınar ve eşinin tedavisi sürüyor.Sivrihisar ilçesinde 5 Haziran günü motosiklet kazası...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de önceki gün geçirdikleri trafik kazasında yaralanan Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Abdullah Kocapınar ve eşinin tedavisi sürüyor.
Sivrihisar ilçesinde 5 Haziran günü motosiklet kazası geçiren Genel Müdür Abdullah Kocapınar ve eşi Pelin Kocapınar, kaldırıldıkları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere göre, kaza sonrası yoğun bakıma alınan eşlerden Abdullah Kocapınar’ın hayati tehlikeyi atlatarak normal servise çıkarıldığı, hayati tehlikesi devam eden eşi Pelin Kocapınar’ın ise Beyin Cerrahi Yoğun Bakımda tedavi gördüğü öğrenildi.
ESOGÜ Rektörü Hasan Gönen başta olmak üzere birçok bürokrat kazayı duyarak hastane gelip doktorlarından bilgi alırken, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın da Kocapınar çiftini ziyaret edebileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.