Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motosiklet hırsızlarına suçüstü

Gaziantep’te çaldıkları iddia edilen motosikletle polis uygulama noktasından kaçan iki şahıs yaşanan kovalamaca sonucu motosikletle birlikte yakalandı.Olay, bugün öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Kayaönü Mahallesi’nde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te çaldıkları iddia edilen motosikletle polis uygulama noktasından kaçan iki şahıs yaşanan kovalamaca sonucu motosikletle birlikte yakalandı.
Olay, bugün öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Kayaönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahimli Mahallesi’ne giden Umut K. ve Hasan D. isimli iki şahıs bir motosikleti düz kontak yaparak kaçmaya başladılar. Polis uygulama noktasında dur ikazına uymayan şahısların peşine düşen ekipler her iki şahsı Kayaönü Mahallesi’nde bulunan boş bir arazide sıkıştırdı. Bu sırada motosikletleri bırakarak yaya olarak kaçmaya başlayan şahıslardan Umut K. (18) polisler tarafından yakalanırken, Hasan D. isimli diğer şahıs ara sokaklarda izini kaybettirdi.
Olay sonrası Umut K. sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken, kaçan diğer şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.