Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Misafirliğe gittiği evin bahçesine otomobille daldı: 4 yaralı

Adıyaman’da otomobilin kontrolünü kaybeden sürücü misafirliğe gittiği evin bahçesine otomobil ile daldı, kazada 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, merkez Yeşilyurt Mahallesi Eski Saray Karakolu yanındaki sokakta bulunan akrabasını...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2017 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2017 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Misafirliğe gittiği evin bahçesine otomobille daldı: 4 yaralı

Adıyaman’da otomobilin kontrolünü kaybeden sürücü misafirliğe gittiği evin bahçesine otomobil ile daldı, kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yeşilyurt Mahallesi Eski Saray Karakolu yanındaki sokakta bulunan akrabasını ziyarete giden Ali Rıza Karakoç, idaresindeki 02 BC 919 otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince akrabasının bahçesine otomobil ile daldı. Kazada sürücü Ali Rıza Karakoç ile otomobilde bulunan Zahide Karakoç, Türkan Karakoç ve Aysel Bereket yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazanın otomobilin freninin tutmamasından kaynaklandığı öne sürülürken, otomobil kaza yerine gelen çekici ile çıkartıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.