Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Serdal’ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Ankara’da dere kenarında oynarken kaybolduğu iddia edilen Serdal Kandemir’i arama çalışmaları devam ediyor.Çankaya ilçesi İmrahor Mahallesi’nde ikamet eden Özbirlik İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Serdal Kandemir (8), önceki gün...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da dere kenarında oynarken kaybolduğu iddia edilen Serdal Kandemir’i arama çalışmaları devam ediyor.
Çankaya ilçesi İmrahor Mahallesi’nde ikamet eden Özbirlik İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Serdal Kandemir (8), önceki gün öğle saatlerinde okuldan ayrıldıktan sonra eve dönmedi. Çocuklarından haber alamayan aile durumu polise haber verdi. Polis ekipleri, çocuğun okulu, yaşadığı mahalle ve çevresinde arama çalışması başlattı. Polis, çocuğun okul arkadaşlarından da bilgi aldı. Çocuğun en son İmrahor Deresi civarında görüldüğü öğrenildi. Arama çalışmalarına itfaiye, AFAD ve su altı arama-kurtarma ekiplerinin dün başlattığı arama çalışmaları bugün de devam etti.
Ekiplerinin çalışmaları bugün logarlar üzerinde yoğunlaştı. Oluşturulan dört kişilik ekipler bölgedeki logarları tek tek inceliyor. Bir ambulans ve sağlık ekipleri çalışmalar sırasında hazır bekletiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.