Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Kader ve annesinin cenazesi alındı

Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde damadı tarafından öldürülen kadın ve 4 yaşındaki kızının cenazeleri adli tıp morgundan alındı.Olay, Antalya’nın Gündoğmuş ilçesi Çiçekoluk Mahallesinde dün akşam meydana gelmişti. İddiaya göre,...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde damadı tarafından öldürülen kadın ve 4 yaşındaki kızının cenazeleri adli tıp morgundan alındı.
Olay, Antalya’nın Gündoğmuş ilçesi Çiçekoluk Mahallesinde dün akşam meydana gelmişti. İddiaya göre, Kadir G., aynı zamanda amcasının kızı olan eşi Ayten G.’ye sürekli şiddet uyguladığı gerekçesiyle bir süre önce mahkeme tarafından uzaklaştırma cezası aldı. Mahkeme kararına rağmen şiddet devam edince Ayten G., Antalya Sığınma evine yerleştirildi. Kadir G.(30) eşiyle aralarının bozulmasından kayınvalidesi Şükran Gülçelik’i (45) sorumlu tutarak tehdit ettiği öne sürüldü. Kadir G., dün akşam saatlerinde mahallenin 1 buçuk kilometre dışında bulunan Pelitlidöşek mevkiindeki keçi ağılında kayınvalidesi ve 4 yaşındaki baldızı Zeynep Kader Gülçelik’i silahla vurarak öldürdü.
Kayınvalideye 15, Minik Zeynep Kader’e 2 saçma
Silah sesini duyanların durumu jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, cesetle karşılaştı. Çevrede araştırma başlatan ekipler kısa sürede zanlı Kadir G.’yi yakaladı. Anne ve minik kızın cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Otopside yapılan ön incelemede kayınvalide Şükran Gülçelik’in vücudunda 15, Zeynep Kader’in ise 2 av tüfeği saçması tespit edildi.
Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Şükran ve Zeynep Kader Gülçelik’in cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı. Cenazelerin Çiçekoluk Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Cinayet zanlısından ’Özgecan Aslan’ paylaşımı
Öte yandan cinayet zanlısı Kadir G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadir G.’nin yakın bir zamanda Özgecan Aslan cinayetine tepki amaçlı bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. Zanlının hesabından Özgecan Aslan fotoğrafıyla birlikte "Uyumayın, uyumayalım bu gece. Bir düşünün nasıl korkmuştur acaba? Ne kadar acımıştır canı? Anne diye bağırmış mıdır? Bağırmaktan sesi kısılmış mıdır? Dua etmiş midir Allah’a bir an önce bitsin diye? Yalvarmış mıdır katillerine? Uyumayalım bugün, bir damla uyku girmesin gözlerimize ve hep bir ağızdan Amin diyelim" notunu paylaştığı görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.