Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minibüsün Çarptığı 3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Samsun’da anneannesinin elinden kurtularak yola fırlayan 3 yaşındaki çocuk, bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da anneannesinin elinden kurtularak yola fırlayan 3 yaşındaki çocuk, bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15 günlüğüne Fatih Mahallesi’nde oturan anneannesi Nazife Ünver’in (62) yanına misafirliğe gelen 3 yaşındaki Serkan Metin, anneannesi ile birlikte evden çıkıp su faturası yatırmaya gitti. Faturayı yatırıp anneannesi ile birlikte eve dönmek için dolmuşa yürüyen Serkan Metin, anneannesinin tuttuğu elini biranda bırakarak yolun karşısına geçmek için koşmaya başladı. Bu sırada Yaşar Ü. (39) idaresindeki 44 ALF 24 plakalı minibüs, Serkan Metin’e çarptı. Çocuk ağır yaralanırken, sürücü ise aracını terk edip Samsun eski adliye binasına giderek burada polise teslim oldu. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Serkan Metin, acil serviste yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Babaanne Nazife Ünver, torununun ölüm haberini alınca hastanede gözyaşına boğuldu. Olay sonrası çevredeki vatandaşlar olaya tepki göstererek aracı tekmeleyip, taş attılar.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.