Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Minibüsten Düştü” Denildi Cinayete Kurban Gittiği Ortaya Çıktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde önceki gece hareket halindeki minibüsten düşerek öldüğü iddia edilen kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Mahkeme olaya ilişkin olarak bir kişiyi, birinci derece cinayetten tutuklarken, 2 kişiyi...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde önceki gece hareket halindeki minibüsten düşerek öldüğü iddia edilen kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Mahkeme olaya ilişkin olarak bir kişiyi, birinci derece cinayetten tutuklarken, 2 kişiyi de adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kocaali Mahallesi’nde meydana gelen olayda Murat Öztürk, M.B., Y.Ö. ve Y.K. ile birlikte alkol aldıktan sonra yolda yaralı halde bulunmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin göz altına alınan M.B., Y.Ö. ve Y.K. verdikleri ifadelerde Murat Öztürk’ün minibüsten düşmesi sonucu yaralandığını iddia etmişti. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Murat Öztürk’ün arkadaşları ile birlikte alkol aldığı yer ile minibüsten düştüğü iddia edilen 3 kilometre uzaktaki yol üzerinde yaptığı incelemede elde ettikleri deliller ve alınan ifadeler sonucu olayın cinayet olduğunu ortaya çıkardı.
AİLEVİ NEDENLERLE TARTIŞMA YAŞANMIŞ...
Murat Öztürk’ün öldürülmesi olayına ilişkin olarak göz altına alınan M.B., Y.Ö. ve Y.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisi olarak savcılıkta ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.B., birinci derece cinayetten tutuklanırken, Y.Ö. ile Y.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. M.B.’nin savcılıkta verdiği ifadesinde Murat Öztürk ile ailevi nedenlerden dolayı yaşanan tartışma sonucu kavga ettiklerini doğrularken, minibüsten nasıl düştüğünü ise göremediğini söylediği öğrenildi.
OTOPSİ SONUCU BEKLENİRKEN, SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Kdz. Ereğli ilçesinde esnaflık yapan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Murat Öztürk’ün kesin ölüm sebebinin yapılan otopsi, olay yeri ve çevresinden toplanan delillerin kriminal incelemesinin tamamlanmasının ardından ortaya çıkacağı belirtildi.
Polisin olaya ilişkin başlattığı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.