Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minibüs Park Halindeki Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Malatya’da yolcu minibüsü, yol kenarında park halindeki hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kazada minibüsteki yolculardan biri hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.Kaza, Malatya-Doğanşehir karayolu Akçadağ yol ayrımı yakınlarında...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minibüs Park Halindeki Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı
Malatya’da yolcu minibüsü, yol kenarında park halindeki hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kazada minibüsteki yolculardan biri hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
Kaza, Malatya-Doğanşehir karayolu Akçadağ yol ayrımı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet D. yönetimindeki 44 LH 383 plakalı hafriyat kamyonunun sol arka tekerlerinden biri patladı. Bunun üzerine kamyonu yolun sağına park eden sürücü, araçtan inerek tekerleri kontrol etti. Bu sırada Doğanşehir ilçesinden Malatya’ya gelen Burhan Kıran (24) yönetimindeki yolcu minibüsü, duran kamyona arkadan çarptı. Kazada minibüs ikiye ayrılırken, ön kısımda oturan yolculardan Caner Kızıl (31), Ali İhsan Çağlar (50) ve sürücü Burhan Kıran yaralandı. Kazada ağır yaralanan yolculardan Caner Kızıl’a olay yerinde bulunan bir doktor tarafından ilk müdahale yapıldı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Caner Kızıl hayatını kaybederken, sürücü ve diğer yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kızıl’ın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise jandarma tarafından gözaltına alındı.
Olay yerinde polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yaparken, hurdaya dönen minibüs daha sonra çekici yardımı ile kaza yerinden çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.