Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minibüs Park Halindeki Araca Çarptı: 2 Yaralı

Bilecik’te, bir minibüsün park halindeki hafif ticari araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) çalıştığı öğrenilen Adnan İnci, Bilecik...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te, bir minibüsün park halindeki hafif ticari araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) çalıştığı öğrenilen Adnan İnci, Bilecik merkez İstasyon Mahallesi’nde Bozüyük-Bilecik karayolu istikametinde taşeron firmaya ait kullandığı 41 U 5296 plakalı ticari aracını yol kenarında çalışır vaziyette bırakarak yolun altında bulunan demiryolu hattını kontrol etmek için indi. Bu esnada park halindeki araca, Bozüyük istikametinden Bilecik istikametine gitmekte olan Abdulkadir K. yönetimindeki ekmek taşıyan 26 UH 311 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisi ile park halinde bulunan aracın içinde yolcu olarak bekleyen Halim A. ve minibüsün sürücüsü Abdulkadir K. yaralandı. Kazanın şiddetiyle hafif ticari aracın koltuğu yerinden fırlarken, yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla kaldırıldıkları Bilecik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.