Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minibüs ile panelvan kavşakta çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı

Sakarya’nın Hendek ilçesi TEM bağlantı yolunda minibüs ile panelvanın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre kaza, saat 20.00 sıralarında Hendek ilçesi TEM bağlantı yolu Balsu kavşağında...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 23:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 23:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minibüs ile panelvan kavşakta çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı
Sakarya’nın Hendek ilçesi TEM bağlantı yolunda minibüs ile panelvanın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, saat 20.00 sıralarında Hendek ilçesi TEM bağlantı yolu Balsu kavşağında meydana geldi. Bağlantı yolundan seyir halinde olan Ahmet İnaç idaresindeki 54 S 1730 plakalı minibüs, Balsu kavşağından dönmek isteyen Sinan Yiğit idaresindeki 60 EC 152 plakalı panelvanla çarpıştı. Çarpışma sonucu minibüste yolcu olarak bulunan Mehmet İnaç, Hakan İnaç, Nazmiye İnaç, Hamza İnaç, Meryem Dayıoğlu ile panelvanda yolcu olarak bulunan Mehmet Çirek, Bülent Türkay, Yaşar Gün ve İbrahim Çamlıca yaralandı. Kazada minibüs sürücüsü Ahmet İnaç ise hayatını kaybetti. Çevredekilerin haber vermesiyle kaza yerine çok sayıda 112 acil ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslar ile Hendek ve Akyazı Devlet Hastanelerine taşındı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.