Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minareden Düşen İşçiyi Kurtarma Operasyonu

Kocaeli’de bir caminin minare inşaatında çalışan işçi, iskeleden düşerek ağır yaralandı. Yardıma gelen 112 ekibi işçinin ilk müdahalesini caminin kubbesine çıkarak gerçekleştirdi. Yaralı işçi itfaiye merdiveniyle bulunduğu yerden...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minareden Düşen İşçiyi Kurtarma Operasyonu
Kocaeli’de bir caminin minare inşaatında çalışan işçi, iskeleden düşerek ağır yaralandı. Yardıma gelen 112 ekibi işçinin ilk müdahalesini caminin kubbesine çıkarak gerçekleştirdi. Yaralı işçi itfaiye merdiveniyle bulunduğu yerden indirildi.
Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Üçtepeler köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Üçtepeler Merkez Camii’nin minare inşaatında çalışan Mehmet Ağırağaç isimli işçi, bir anlık dikkatsizliği sonucunda minare iskelesinden caminin kubbesinin üzerine düştü. Olayı gören diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
112 EKİBİ CAMİNİN KUBBESİNE TIRMANDI
Olayın yaşandığı camiye kısa sürede ulaşan 112 ekibi, iskeleden düşerek ağır yaralanan işçiye müdahale etmek için caminin kubbesine tırmandı. Bu sırada itfaiyeye ait merdivenli araç da sedye ile birlikte kubbenin üzerine uzatılarak işçinin yere indirilmesi sağlandı. Sağlık ekipleri tarafından caminin kubbesinin üzerinde ilk müdahalesi yapılan talihsiz işçi, merdivenli araç yardımıyla yere indirilerek ambulansa alındı. Ağır yaralanan işçi ambulansla Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.
Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme çalışması başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.