Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milyonluk Salonda ’Milli Servete Yazık’ Dedirten Görüntü

İzmir’in Aliağa ilçesinde, iki yıl önce açılışı yapılan ve bu zamana kadar kullanılmayan bin 345 metrekarelik milyonluk spor salonunun içler acısı hali, görenlere yapılan yatırıma ’yazık’ dedirtti.Aliağa ilçesinde, büyük hevesle...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milyonluk Salonda ’Milli Servete Yazık’ Dedirten Görüntü
İzmir’in Aliağa ilçesinde, iki yıl önce açılışı yapılan ve bu zamana kadar kullanılmayan bin 345 metrekarelik milyonluk spor salonunun içler acısı hali, görenlere yapılan yatırıma ’yazık’ dedirtti.
Aliağa ilçesinde, büyük hevesle açılan ve yaklaşık 1 milyon 567 bin liraya mal olan çok amaçlı salon, kullanılmaması nedeniyle kaderine terk edildi. İki yıldır kullanılmayan salonda camlar kırıldı, parkeler yerinden söküldü. Kırık camlardan içeriye giren kişiler salonu harabeye çevirdi. Lavaboları kıran kişiler, salona binlerce liralık zarar açtı. Ortaya çıkan görüntüler ise herkesin içine acıttı. Salonun içler acısı halini gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, ortaya çıkan görüntüler yatırımın boşa gittiğini gözler önüne serdi. Tutanak üzerine Aliağa Kaymakamlığı, durumu İzmir Büyükşehir Belediyesine bildirerek salonun durumu hakkında bilgi verdi.
"MİLLİ SERVETİMİZE YAZIK"
Milli servetin boşa gittiğini ifade eden yurttaşlar, "Bu tesisler için harcanan paraya yazık. Milli servetimize yazık. Her an yangın çıkacağından, serserilerin mekanı olacağından korkuyoruz. Tesisten kimse yararlanamıyor. Aliağa’daki vatandaşlar faydalanabilsin diye yapıldı. Ama ne Aliağalı ne de öğrenciler tesisi kullanamadan harabe haline geldi" diye tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.