Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekilinin eşinin bıçaklanmasıyla ilgili dava ertelendi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’in, vekilin kardeşi Emrah Kaplan tarafından bıçakla yaralanması ile ilgili dava Adli Tıp Raporu beklendiği için 13 Ekim’e ertelendi.Geçtiğimiz Ocak ayında yaşanan olayda...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’in, vekilin kardeşi Emrah Kaplan tarafından bıçakla yaralanması ile ilgili dava Adli Tıp Raporu beklendiği için 13 Ekim’e ertelendi.
Geçtiğimiz Ocak ayında yaşanan olayda CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet, milletvekilinin kardeşi Emrah Kaplan tarafından bıçakla yaralanmıştı. Konuyla alakalı olarak Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ikinci celsesi bugün görüldü. Duruşmaya Fatma Kaplan Hürriyet ve yakınları gelmezken sadece avukatlar katıldı. Davanın ikinci celsesi Emrah Kaplan’ın cezai ehliyeti olup olmadığını belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’ndan istenen rapor gelmediği için yalnızca 5 dakika sürdü. Sanık Emrah Kaplan’ın avukatı Murat Genç davaya katılarak gün aldı. Rapor gelene kadar Emrah Kaplan’ın tutukluluk hali devam ederken mahkeme heyeti duruşmayı 13 Ekim’e erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.