Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milas’ta şüpheli araçtan 4 kilo uyuşturucu ve silah çıktı

Muğla’nın Milas ilçesinde yapılan yol kontrollerinde şüphe üzerine durdurulan bir araçtan 4 kilo uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah çıktı. Ele geçirilen malzemelerin ardından araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.Muğla İl Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 01:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 01:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milas’ta şüpheli araçtan 4 kilo uyuşturucu ve silah çıktı

Muğla’nın Milas ilçesinde yapılan yol kontrollerinde şüphe üzerine durdurulan bir araçtan 4 kilo uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah çıktı. Ele geçirilen malzemelerin ardından araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği ekiplerince İzmir - Milas karayolu üzerinde yer alan polis kontrol noktasında güvenlik amaçlı kontrol yapıldı. Yapılan uygulama sırasında şüphe üzerine 34 KK 3895 plakalı otomobil durduruldu.

Durdurulan otomobil içerisinde bulunan D.Y. ve S.C.’nin şüpheli hareketleri üzerine bulundukları araçta ve şahısların üzerinde uyuşturucu madde arama dedektör köpeği Oscar ile arama yapıldı.

Araç ve şahısların üzerinde yapılan arama sonucu şahısların birinin üzerinde 1 gram esrar maddesi bulunurken, aracın sağ ön koltuğunda bulunan torpido gözünün arka tarafına gizlenmiş ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde arama dedektör köpeği Oscar’ın tepki vermesi üzerine ön sis farlarının olduğu bölüme gizlenmiş 4 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Ele geçirilen silah ve uyuşturucu madde sonucu araçta bulunan D.Y. ve S.C. KOM ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.