Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milas’ta 6 zanlı tutuklandı

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, adliyeye çıkarılan 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, adliyeye çıkarılan 5...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milas’ta 6 zanlı tutuklandı

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, adliyeye çıkarılan 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, adliyeye çıkarılan 5 uyuşturucu zanlısı ve 1 aranan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milas’ta faaliyet gösteren uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştiren Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, deyim yerindeyse uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Belirlenen adreslere peş peşe operasyon yapan ekipler, baskın yaptıkları 5 ayrı adreste H.B, E.E, H.V.İ, B.A ve B.T isimli şüphelileri kıskıvrak yakaladı. B.T. isimli şüphelinin ayrıca yakalaması olduğu tespit eden polis, şüphelileri 0.5 gram kadar esrar maddesi ile 16 gram kadar metamfetamin maddesiyle birlikte ele geçirdi.

Geniş çaplı soruşturma başlatan polis, ayrıca çalıntı 2 motosiklet ile birlikte aranması olan başka bir şahsı da gözaltına aldı.

Şüpheliler, polis merkezindeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 6 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.