Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milas’a yeni atanan komiser kazada şehit oldu

MUĞLA (İHA) – Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir süre görev yaptıktan sonra başarılarından dolayı Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Grup Amirliğine atanan Komiser Ali Can Dövüşçü,...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MUĞLA (İHA) – Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir süre görev yaptıktan sonra başarılarından dolayı Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Grup Amirliğine atanan Komiser Ali Can Dövüşçü, geçirdiği trafik kazasında şehit oldu.
Edinilen bilgiye göre, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 48 KY 864 plakalı polis aracı, Yatağan-Milas karayolu Korucuk Kavşağında henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada Komiser Dövüşçü (24) araçtan savruldu. Çevredeki vatandaşların kazayı haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Dövüşçü’nün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Dövüşçü’nün ölümü, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü yasa boğdu. Acı haberi alan meslektaşları, Dövüşçü’nün kaza mahalline koştu. Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya da olay yerine gelerek bilgi aldı.
Şehit Komiser Dövüşçü, genç yaşına rağmen birçok başarıya imza atmıştı. Dövüşçü’nün cenazesi cumhuriyet savcılığının incelemesinin ardından, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şehit Dövüşçü’nün cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu Şubesi’ne inceleme yapılması için gönderilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.