Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Midibüsün çarptığı otobüsteki panik kameralara yansıdı

Antalya’da 2 otobüs, 1 midibüs ile otomobilin karıştığı ve 9 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında otobüs içindeki panik anları kameralara yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2017 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2017 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Antalya’da 2 otobüs, 1 midibüs ile otomobilin karıştığı ve 9 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında otobüs içindeki panik anları kameralara yansıdı.

Kaza, dört gün önce sabah saatlerinde Pınarbaşı Mahallesi Dumlupınar Bulvarı tali yolda meydana gelmişti. Bir otobüs firmasına ait Murat Beşkardeş yönetimindeki 07 ZJ 802 plakalı servis midibüsü, freni patlayarak önünde gitmekte olan Yüksel Aker’in kullandığı 07 AB 0243 plakalı halk otobüsüne çarpmıştı. Halk otobüsü önündeki Ramazan Dağ yönetimindeki 07 AN 0050 plakalı otobüse, bu otobüs de Hulusi Metin’in kullandığı 07 BZZ 01 plakalı otomobile çarparak durabilmişti. Kazada servis midibüsü ve halk otobüsündeki 9 yolcu yaralanmış, yaralılar ambulanslarla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza sırasında yaşanan panik otobüslerden birinde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde normal hızda seyir halinde olan şehiriçi yolcu otobüsünün içi arkadan hızla gelen aracın çarpması sonucu biranda karışıyor. Koltuklarda oturan yolcuların savrulduğu ve bazı yolcuların koltuklarından havalanıp yere düştüğü ve savrulduğu gözlenen görüntülerde yaşanan panik sonrası bazı kazazedelerin kazayla ilgili ilginç yorumları da dikkat çekiyor. Ön koltukta olan bir kadın yolcu, yaşadığı şoku atlatır atlatmaz daha önce durak dışı inmek isteyen ancak şoför tarafından indirilmeyen bir yolcunun ahının tuttuğunu söyleyerek, “O adamın ahını aldın, indirmedin akşama kadar sana ah edeceğim dedi” diyerek şoföre sitem ediyor. Otobüsteki diğer yolcular ise kazanın sebebinin arkadan vuran şoför olduğunu belirtiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.