Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesai bitiminde banka soygunu teşebbüsü kilitli kapıya takıldı

Antalya’da özel bir bankayı soymak isteyen iki kişinin soygun girişimi mesainin bitmiş olması nedeniyle kapalı olan kapıya takıldı. Zanlıların gün içinde bir emlakçının aracını gasp edip bu aracı soygun girişiminde kullandıkları ortaya...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 19:32
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da özel bir bankayı soymak isteyen iki kişinin soygun girişimi mesainin bitmiş olması nedeniyle kapalı olan kapıya takıldı. Zanlıların gün içinde bir emlakçının aracını gasp edip bu aracı soygun girişiminde kullandıkları ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre olay, Konyaaltı ilçesi Atatürk Caddesi üzerindeki özel bir bankada saat 17.00’de meydana geldi. Ellerinde ameliyat eldiveni bulunan ve yüzleri maskeli iki kişi soygun için gözlerine özel bankayı kestirdi. Banka önüne gelen zanlılar içeri girmek istedi ancak mesainin sona ermiş olması nedeniyle kapalı kapıdan içeri giremedi. İçeride kasa işlemleri yapan banka çalışanları, yüzleri maskeli şahısların amacını anlayıp durumu polise bildirdi. Zanlılar olay yerinden kırmızı renkli 07 FJ 032 plakalı araçla uzaklaşırken, polis ekipleri ise bankaya gelerek çalışma başlattı.
Çevrede şahısları yakalamak için geniş çaplı arama başlatan ekipler araç üzerindeki GPS üzerinden kısa sürede aracın emlak işiyle uğraşan M.A. isimli şahıs üzerine kiralık bir araç olduğunu tespit etti. M.A.’ya ulaşan ekipler, aracın gün içinde kimliğini henüz bilmediği şahıslar tarafından ev göstermek amacıyla Çakırlar bölgesine çağrıldığını ve orada aracın kendisinden gasp edildiğini söyledi. Durumu jandarmaya bildirdiğini belirten M.A. olayla bağlantısı olmadığını ve kendisinin de mağdur olduğunu söyledi.
Polis ekipleri Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1308 sokak üzerinde terk edilmiş olarak bulunan araç üzerinde parmak izi incelemesiyle şahısların kimliğini belirlemeye çalışıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.