Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesai Arkadaşını Kurşun Yağmuruna Tuttu

Aksaray’da bir kişi aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşını servis minibüsü içinde silahla yedi yerinden vurarak ağır yaraladı.Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülağaç ilçesinde bir beton fabrikasında...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2015 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2015 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray’da bir kişi aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşını servis minibüsü içinde silahla yedi yerinden vurarak ağır yaraladı.
Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülağaç ilçesinde bir beton fabrikasında çalışan Polat Ş. (30), sabah saatlerinde işe gitmek için servis minibüsüne bindi. Servis minibüsünün iş yerin doğru hareket ettiği sırada Polat Ş. bir anda belinde taşıdığı silahı çekerek şoföre minibüsü sağa çekmesini söyledi. Şoförün minibüsü sağa çekmesiyle birlikte araçta bulunan mesai arkadaşlarını aşağıya indiren Polat Ş., minibüste sadece iş arkadaşı Uğur Ç.’yi bekletti. Bir süre arkadaşı ile konuşan Polat Ş., ardından minibüsün içinde Uğur Ç.’yi kurşun yağmuruna tuttu. Uğur Ç., aldığı 7 kurşunla kanlar içinde araçta kalırken, diğer arkadaşları durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olayın ardından Polat Şahin yaya olarak kaçarken, minibüs sürücüsü aracını çalıştırarak yaralıyı hastaneye götürdü. Aksaray Devlet Hastanesi’ne yetiştirilen yaralı tedavi altındı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen yaralının, ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındığı öğrenildi.
Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.