Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merter’de çukura düşen araçlar çekicilerle çıkarıldı

Güngören Merter’de yolda meydana gelen çökme sonucu oluşan çukura düşen 6 araç çekici yardımıyla bulundukları yerden çıkarılırken, olayda 1 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.Edinilen bilgiye göre olay, bugün öğlen saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güngören Merter’de yolda meydana gelen çökme sonucu oluşan çukura düşen 6 araç çekici yardımıyla bulundukları yerden çıkarılırken, olayda 1 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay, bugün öğlen saatlerinde tekstil mağazaları ile ünlü Merter’de meydana geldi. Bir süre önce alt yapı çalışmasının olduğu yol kenarı bir anda çöktü. Çökme sonrası oluşan göçük yol üzerinde bulunan aralarında lüks otomobillerinde olduğu 6 aracı yuttu. Olay sırasında bir kişi ise hafif şekilde yaralandı. Olay anın güvenlik kameralarına yansıdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yolun çökmesiyle oluşan düşen araçları düştükleri yerden çıkarmaya çalıştı. Çökme sonucu çukura düşen araçlar çekici yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.
Olay anında dükkanlarında olan vatandaşlardan Semih Erdi büyük bir ses duyduklarını aktararak, “Dükkanda oturuyorduk. Büyük bir ses geldi. Dışarı çıktık arabalar bu haldeydi. Bayağı bir yüksek ses oldu” dedi.
“5 - 10 saniye ile yaralanmaktan kurtuldum”
Olayda yaralanmaktan kıl payı kurtulan bir diğer vatandaş Uğur Yazmacı ise, çökme olan yerin altının boş olduğunu ifade ederek, “Burada 1 buçuk ay önce kanalizasyon çalışması oldu. Burayı sadece mıcır ile kapattılar, gittiler. Bunun böyle olması beklenen bir şeydi. Ben bu aracı olaydan kısa süre önce çektim buraya. İçeriye girdim burası çöktü birden.5 - 10 saniye ile kurtuldum. Bizim bir ağabeyde benim peşimden araba çekti. Merdivenin köşesindeydi. Birden gürültü oldu. Arkamızı döndük arabanın üzerine düştü. Arabanın üstünden de araya düştü. Oradan kendisini çıkarttık. Yani o da kıl payı kurtuldu. 1 kişi vardı o yaralandı bizim firmada çalışan ismi de Doğan. Ufak tefek sıyrıklar ile kurtuldu” diye konuştu.
Göçük anı güvenlik kamerasında
Göçük anı olay yerinde bulunan bir dükkanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler de bir vatandaş olay yerinde görülüyor. Vatandaşın olay yerinden ayrılmasından kısa bir süre sonra, birden göçük oluyor ve araçları içine çekiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.