Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin’de Sahte Mühürlü 301 Kilo Kaçak ET Ele Geçirildi

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde bir kasapta 301 kilogram kaçak et ele geçirildi. Etlerin üzerinde mühür olması ise dikkat çekti.Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi’nde bir kasapta kaçak et satıldığı bilgisine ulaşan Mezitli Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde bir kasapta 301 kilogram kaçak et ele geçirildi. Etlerin üzerinde mühür olması ise dikkat çekti.
Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi’nde bir kasapta kaçak et satıldığı bilgisine ulaşan Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerinde denetleme yaptı. Yapılan incelemede üzerinde dana eti olduğuna dair mühür bulunan menşesi belirsiz 301 kilogram et bulundu. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlilerinin numune aldığı etlere zabıta ekiplerince imha edilmek üzere el konuldu.
Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Bal, iş yerindeki aramada il ve ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüklerince özel kesim alanlarına verilen bir mühür bulunduğunu belirtti. Bu mührün bulunmasının buradaki iş yerinde bir dizi düzensiz şeylerin olduğunu gösterdiğine işaret eden Bal, "Etlerin sahte mühürlerle mühürlendiğini tespit ettik. Şu an itibarıyla 301 kilogram et bulundu. Etlerden numune alındı. En kısa sürede tahlil yapılacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.