Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin’de polis servis aracına bombalı saldırı: 12 yaralı

Mersin’de polis servis aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda 12 polis memuru yaralandı.Alınan bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi Dikenliyol Kavşağı’nda Emniyet Müdürlüğüne ait servis aracının geçişi...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de polis servis aracına bombalı saldırı: 12 yaralı

Mersin’de polis servis aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda 12 polis memuru yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi Dikenliyol Kavşağı’nda Emniyet Müdürlüğüne ait servis aracının geçişi sırasında yol kenarındaki bir mobilete konulan bomba uzaktan kumandayla patlatıldı. Olayda 12 polis memuru yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Patlama nedeniyle çevredeki ev ve iş yerlerinin camları kırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlayarak, çalışma başlattı. Mersin Valisi Ali İhsan Su ile Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğümüze ait personel servis aracı Yenişehir ilçesi Dikenliyol mevkiinde seyir halindeyken meydana gelen patlamada 12 polis memurumuz yaralanmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Patlama ile ilgili çok yönlü olarak yürütülen araştırmalar devam etmektedir” denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.