Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin’de FETÖ soruşturmasında 3 hakim ve 1 savcı tutuklandı

Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ’ByLock’ programı kullandıkları iddiası ile adliyeye sevk edilen 3 hakim ve 1 savcı tutuklandı.Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ’ByLock’ programı kullandıkları iddiası ile adliyeye sevk edilen 3 hakim ve 1 savcı tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, yargıdaki FETÖ yapılanmasına yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, ’ByLock’ programı kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcı açığa alınmıştı. Açığa alınan yargı mensuplarından Mersin Adliyesi’nde görev yapan 3 hakim ve 1 savcı, Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Savcılık tarafından tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen hakimler Yasemin Yaman, Hilal Ünal Ocak ve Mehmet Nazif Güraslan ile Cumhuriyet Savcısı Mehmet Deyiş tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.