Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin’de FETÖ soruşturmasında 19 kişi tutuklandı

Mersin’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen, aralarında eğitimci, iş adamı ve dernek yöneticilerinin de bulunduğu 19 kişi tutuklandı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen, aralarında eğitimci, iş adamı ve dernek yöneticilerinin de bulunduğu 19 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY’ye yönelik Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında eğitimci, iş adamı ve dernek yöneticisi 19 kişi göz altına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan biri kadın 19 kişi, yoğun güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Mersin Adliyesi’ne sevk edildi.
Adliyeye sevk edilen 19 kişi, çıkarıldıkları mahkemece ’silahlı terör örgütüne üye olma ve terörizm finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet’ suçlamasıyla tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.